Översättning

Behöver du få dokument, information eller annat översatt till eller från svenska så kan du med förtroende vända dig till oss. Vi utför även transkribering från t.ex ljudfiler.
​​​​​​​ Vi tar emot beställningar från både myndigheter, företag och privatpersoner. GTS samarbetar både med auktoriserade translatorer och erfarna översättare.


Kostnaden beräknas på antal ord och den varierar beroende på språk. Minimitaxan är 100 ord. Vid brådskande beställningar tillkommer ett tillägg på 50 - 100%. Vi ger gärna ett prisförslag och leveranstid om ni kontaktar oss.

​​​​​​​Gäller det översättning av handlingar som ska användas utomlands behöver de oftast vara utförda och bestyrkta av en auktoriserad translator, kontrollera gärna med ambassaden innan beställning. Bestyrkta översättningar går via ordinarie postgång och tar därför någon extra dag.

Vanligtvis tar det ca 5-7 arbetsdagar, beroende på omfattning och leveranssätt. 

Vi kan också hjälpa till med att få översättningen bestyrkt av Notarius Publicus vilket ofta krävs om handlingen ska användas utanför Sverige.​​​​​​

Boka översättning hos oss!

Du kan boka översättning via brev, mail eller online via taqsweb.se.

Behöver du som privatperson hjälp med översättning så kan du gärna mail alla uppgifter tillsammans med förfrågan om prisförslag.

Telefon - Ring gärna om du har frågor gällande översättning! 
026-10 60 25 under kontorstid.
E-post
info@gavleborgstolkservice.se      

Boka översättning via Taqsweb.se
Kontakta oss om du vill beställa via vår websida så hjälper vi dig med inloggningsuppgifter och att komma igång.